Професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев взяв участь у роботі Лісового форуму Єльського університету (США)

13 квітня 2017 року

     У рамках багаторічної співпраці з Єльським університетом проф. Сергій Зібцев відвідав тамтешній факультет лісівництва та екологічних досліджень – один з найстаріших та найбільш престижних лісових факультетів США.

     У рамках візиту представник НУБіП виступив з доповіддю на Єльському лісовому форумі, який організував Глобальний інститут сталого лісівництва для обговорення досліджень сучасного стану лісів світу, в т.ч. у кризових екологічних регіонах. 

 

     Крім того, Сергій Зібцев обговорив перспективи співпраці з новим деканом факультету лісівництва та екологічних досліджень Єлю Інгрід Бурке, професорами Чадвіком Олівером, Ann Camp, Гремом Берліном, директором програми «Лісовий діалог» Гарі Данінгом, керівником програми приватних лісів Мері Тіррел, директором офісу розвитку кар’єри Ледом Флоком. А також взяв участь у семінарах «Вимірювання сталого розвитку» на факультеті менеджменту та «Розвиток технологій створення багатоповерхових будинків з дерева як глобальний фактор довгострокового депонування вуглецю».

 

Олександр Сошенський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook