День відкритих дверей: гуманітарно-педагогічний факультет зустрів випускників технікумів та коледжів

12 квітня 2017 року

12 квітня гуманітарно-педагогічний факультет гостинно приймав на Дні відкритих дверей випускників технікумів та коледжів. Першими їх зустрічали майстер-класом гуртківці «Соціального практика». Після загальної зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком на них чекало детальне знайомство з факультетом, викладачами та студентами, які тут навчаються.

До речі, крім наших відокремлених підрозділів, сюди завітали ще студенти гуманітарних і педагогічних коледжів, зокрема Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, Бердичівського педагогічного коледжу Житомирської обласної ради, випускники яких завжди охоче продовжують навчання у нас. Тож декан Василь Шинкарук познайомив присутніх із факультетом, зупинився на перевагах навчання у нас та спеціальностях, за якими ведеться професійна підготовка на факультеті, спектр яких цьогоріч поповнився «Психологією», «Міжнародними відносинами», «Професійною освітою». Василь Дмитрович запевнив, що факультет разом з його потужним професорсько-викладацьким колективом і базою надасть путівку в життя кожному.

 

 

 

 

Та не тільки про навчання і науку йшла мова. Активісти факультету підготували для вступників відеоролик про факультет, в якому самі студенти показали, як проходить їхнє життя в університеті. Там було усе: і будні, і свята, і широкі можливості для професійного становлення та реалізації здібностей. До діалогу з випускниками долучився також магістрант Родіон Вегера, який поділився досвідом про закордонне стажування, поєднання навчання з роботою за фахом. Продовжилося спілкування викладачів і гостей у неформальній обстановці за чашкою кави.

Ольга Наконечна,
доцент кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook