НУБіП відкрив двері для випускників технікумів і коледжів

12 квітня 2017 року

     12 квітня. Цього дня НУБіП відкрив свої двері для майже 900 випускників технікумів і коледжів, які завітали сюди, щоб ознайомитися з вишем та обрати подальше місце навчання. Ще у холі третього навчального корпусу їх зустрічали гуртківці кожного факультету або інституту, де під час презентацій відбувалося живе спілкування між ровесниками про навчання в університеті. Тут їх дивували різними технічними новинками, частували смачною випічкою та іншими смаколиками. Одразу було видно, що аудиторія цільова, адже і в актовій залі, і поза нею вони ставили конкретні запитання, цікавилися безпосередньо вступом, уточнювали різні нюанси.

Більшість із сьогоднішніх молодих людей – студенти випускних курсів наших відокремлених підрозділів Так, Артем Куроченко та Олег Жуковський представляють Ірпінський економічний коледж. У НУБіП вони вже не вперше. Торік побували в університеті в якості учасників фестивалю «Голосіївська весна». Цьогоріч теж виступатиму в акробатичному номері, говорить Олег. До речі, майбутні фінансисти не тільки вправно танцюють і співають, а й активно займаються спортом. Навчання продовжуватимуть однозначно, але ще вагаються, на денній чи заочній формі. Сьогоднішня зустріч, звісно, вплине на вибір, додають вони.

      А потім майбутніх абітурієнтів із 25 навчальних закладів у переповненій актовій залі вітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він зазначив, що присутні не помилилися у виборі вишу, адже НУБіП готує фахівців для найперспективнішої галузі країни – аграрної, яка формує сьогодні майже третину ВВП країни, 40% її експорту. А це, в свою чергу, – гарні можливості для працевлаштування. Далі ректор ознайомив гостей з університетом, його славною історією і випускниками, які збудували країну і продовжують її розвивати. Серед них – відомі державні і громадські діячі, успішні бізнесмени і виробничники. Це означає, продовжив Станіслав Ніколаєнко, що ті, хто навчалися в НУБіП, –- професіонали своєї справи, активні особистості і патріоти своєї держави, які зміцнюють її і захищають. Мова йшла і про здобутки університету та можливості, які він дає студентам. А це – високі позиції в освітянських рейтингах, одні з лідируючих за міжнародними зв’язками, призові місця в олімпіадах і конкурсах, навчальний процес, практичне навчання, дослідництво, розвиток творчих здібностей. Кількома словами – університет на видноколі, і це зрозумів кожен присутній. На завершення Станіслав Ніколаєнко звернувся до випускників словами одного з класиків: потрібно плисти не за течією і не проти неї, а по чітко обраному маршруту. І саме НУБіП є таким. 

 

     А далі мова пішла про особливості цьогорічного прийому на базі молодшого спеціаліста. Про це розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. До речі, він і сам свого часу після закінчення технікуму обрав для продовження навчання наш університет і жодного разу не пожалкував про це. Отож, терміни прийому документів як для денної, так і заочної форм навчання12-24 липня. Вступні фахові випробування пройдуть 25-31 липня. З переліком документів та програмами іспитів можна ознайомитися на офіційному сайті НУБіП. 

      Голова Студентської організації Ілля Вакарчук представив потенційним студентам можливості самореалізації у самоврядуванні.

     Запросила продовжувати навчання в університеті і завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк разом зі своїми вихованцями, які подарували присутнім неперевершені номери художньої самодіяльності.

 

 

 

     Продовжилося спілкування з випускниками вже на факультетах та навчально-наукових інститутах.

Як їх зустріли наші структурні підрозділи - читайте за цим посиланням https://nubip.edu.ua/node/31640.

 Ольга Наконечна 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook