Розпочалася фінальна стадія атестації педпрацівників коледжів

12 квітня 2017 року

     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України в Національному університеті біоресурсів і природокористування України триває атестація педагогічних працівників відокремлених підрозділів.
     11 квітня 2016 року відбулося засідання атестаційної комісії Міністерства освіти і науки України, яке проводили завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України Ігор Будько та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

 

     Відкриваючи засідання комісії, Сергій Миколайович представив завідувача сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України Ігоря Романовича Будька та відзначив основні здобутки відокремлених підрозділів, акцентував особливу увагу педагогічних працівників на необхідності бути ближче до сучасних реалій життя, активніше вивчати виклики сьогодення, бачити практичні шляхи їх подолання.

      Ігор Романович Будько привітав присутніх з початком атестації та підкреслив, що завжди з радістю відвідує свою Альма Матер – НУБіП України. 
     Після чого розпочалася співбесіда в очному та дистанційному режимах, за результатами якої близько 60 працівників коледжів змогли відповідно свого рівня підвищити кваліфікаційні категорії та отримати або підтвердити педагогічні звання. 

 

      Підсумовуючи засідання, проректор з навчальної і виховної роботи наголосив на подальшому покращенні професійного рівня педагогічних працівників, на необхідності не зупинятися на досягнутому, продовжувати роботу по власному вдосконаленню.

     Вітаємо педагогічних працівників Ірпінського (директор Михайлов С. І.), Немішаївського (Альохін В.І.), Заліщицького (Глова В.С.), Бережанського (Пилипишин С.І.), Мукачівського (Садварі Ю. Ю.) та Рівненського (Корсун Я.П.) коледжів із заслуженою оцінкою їх роботи.

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook