Institute of Management Accountants (США) надав шість стипендіальних грантів найталановитішим магістрантам університету

11 квітня 2017 року

     У кінці березня американський Інститут бухгалтерів управлінського обліку (Institute of Management Accountants, IMA), який налічує більше 80 тисяч членів зі 120 країн, надав 6 стипендіальних грантів найталановитішим магістрантам Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Переможцями стали представники економічного факультету, які навчаються за напрямом «Облік і оподаткування» Артур Дудніченко, Роман Горбуненко, Владислав Чєкарев, Валентина Вовченко, Оксана Гнесь та Наталія Пінчук. Отримані стипендійні гранти дозволять їм безкоштовно навчатись та здавати іспити на здобуття однієї з найпопулярніших серед практикуючих фахівців міжнародної кваліфікації з управлінського обліку “Сертифікований бухгалтер управлінського обліку” (Certified Management Accountant, CMA). 

     Отримання сертифіката з управлінського обліку надасть суттєві конкурентні переваги на ринку праці, що дозволить претендувати на найвищі керівні посади у фінансовій сфері як на підприємствах України, так і за кордоном.

Ірина Криштопа,
доцент кафедри обліку та оподаткування


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook