Богдан Пустовар – переможець 83-ї міжнародної наукової конференції «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

8 квітня 2017 року

     5-6 квітня студенти магістерської програми кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка Богдан Пустовар та Олександр Тимощук під керівництвом доцента Наталії Заєць взяли участь у 83-ій міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», що проходила в Національному університеті харчових технологій (секція «Інноваційні рішення для інтегрованих автоматизованих систем управління»). Особливу увагу учасники конференції приділили інноваційним рішенням, у тому числі щодо нових методів синтезу інтегрованих автоматизованих систем.

     За результатами конференції Богдан Пустовар із доповіддю «Системи керування та моделювання процесу вирощування печериць» посів перше місце. Значну зацікавленість аудиторії викликала також доповідь студента магістратури першого року навчання Олександра Тимощука про створення та особливості функціонування автоматизованої системи управління процесами очищення і знешкодження промислових стічних вод. 

 Вітаємо студентів з успішними виступами та перемогою!

О. Опришко,
доцент кафедри автоматизації та робототехнічних
систем імені академіка І.І.Мартиненка  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook