Даша Грицак: хочу навчатися у найкращому виші, де готують лікарів ветеринарної медицини – НУБіП!

8 квітня 2017 року

     День відкритих дверей для школярів Київщини, який нещодавно пройшов в університеті, став подією і для господарів, і для гостей. Перші – доклали максимум зусиль, аби якнайкраще представити свої підрозділи. Другі – були відверто вражені побаченим і на організованій факультетами та ННІ виставці, і територією, і неформальним спілкуванням та атмосферою. Саме про ці враження та вибір професії ми й поговорили з гостями університету.

    Першими нашими співрозмовниками виявилася родина Грицаків. Вони скористалася нагодою і приїхала подивитися на університет, який обрала їхня донька, у повному складі. Батько Федір і мама Леся за фахом бджолярі, а Даша твердо обрала ветеринарну медицину.

– Чому саме ветеринарія і НУБіП?
     – Хоча я й виросла у Києві, та дуже люблю тварин і завжди цікавилася ними. Але любити мало, хочу навчатися їм допомагати. Вважаю професію ветеринарного лікаря однією з найгуманніших у світі. А з вибором університету ніяких труднощів не було: хочу навчатися у найкращому виші, де готують таких фахівців – НУБіП!
     І сьогодні, коли поспілкувалася з молодими науковцями факультету ветеринарної медицини і потримала у руках корозійний препарат серце антилопи та навіть сфотографувалася з ним, зрозуміла – я не помилялася. Це точно моє!

Розмовляла Ірина Білоус 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook