Запрошуємо випускників університету до участі у підготовці ювілейного видання "Національний університет біоресурсів і природокористування України - 120. Історія поколінь"

31 березня 2017 року

 Випускникам Національного університету біоресурсів і природокористування України 

 
Шановні колеги!
 
Усіх нас, хто мав честь навчатися або працювати у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, об’єднує спільна професійна гордість. Тут формувалися численні індивідуальності, закладалися перспективи розвитку, збагачувався життєвий досвід. Настає час, коли спадщина різних поколінь випускників Національного університету біоресурсів і природокористування України, фундаторів наукових шкіл, промоуторів розвитку галузі вимагає ретельної документації, систематизації та популяризації в широких суспільних колах.
 
У зв’язку з цим керівництво університету спільно з ТОВ «Видавничий центр «Логос Україна» ініціювало підготовку історичного презентаційно-іміджевого ювілейного видання «Національний університет біоресурсів і природокористування України – 120. Історія поколінь». Книга познайомить читачів з історією заснування та етапами розвитку навчального закладу як одного з провідних вузів України та Європи. Передбачається висвітлення діяльності його наукових шкіл, фахових, ділових та громадсько-політичних досягнень випускників.
 
Шановні випускники! Розраховуємо на Вашу участь у цьому престижному видавничому проекті, який зіграє важливу роль у вихованні майбутніх поколінь! 
 
Сподіваємося на підтримку у підготовці творчо-біографічних текстів, наданні ілюстративного матеріалу, а також у різних, можливих для Вас, формах фінансової участі.
 
 
 
З повагою
 
Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook