Профорієнтаційна робота на факультеті

5 квітня 2017 року
Механіко-технологічний факультет

 Викладачі кафедри механізації продовжують проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Завідувач кафедри Хмельовський Василь Степанович та доцент кафедри Заболотько Олег Олександрович відвідали школи Сокальського району Львівської області (Копитів, Тартаків навчально-виховні комплекси «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Під час зустрічей школярам був продемонстрований фільм про Національний університет біоресурсів і природокористування України, що дало можливість майбутнім абітурієнтам більше дізнатися про наш виш, умови вибору дисциплін зовнішнього тестування, підготовка на курсах та участь у профільних олімпіадах за обраними дисциплінами за дистанційною формою та у вузі.

Один з нових напрямків профорієнтаційної роботи - це участь роботодавців та представників кафедри при проведенні роботи і відбору майбутніх студентів для господарства в цілому. Так директор ЦМК «Копитів» пан Чижмарь Ю.І. виявив занепокоєність відсутністю молодих спеціалістів для ведення сільського господарства. В господарстві працюють спеціалісти, більшість, пенсійного віку.

Приїзд в Київ, поїздка в господарства університету. Попереднє ознайомлення з об’єктами тваринницької ферми, які пройшли реконструкцію силами працівників кафедри та студентів університету та продовжують працювати вже сьомий рік, з технологією і технічним забезпеченням виробництва молока на тваринницькій фермі, спеціалістами ВП НДГ «Агрономічна дослідна станція». Представники ЦМК «Копитів» виявили бажання направити на навчання майбутніх студентів за кошти юридичної особи – підприємства. Умовою навчання є робота в господарстві та повний соціальний пакет для випускника університету. (інженерів з експлуатації та ремонту, технологів з тваринництва та рослинництва, переробної галузі). Ця інформація була подана для випускників вказаних шкіл разом з пропозиціями.

Висловлюємо подяку директорам вищеназваних шкіл, керівнику сільськогосподарського підприємства ЦМК «Копитів» за надану можливість проведення зустрічей та надіємося на подальшу плідну співпрацю.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook