Запрошуємо на навчання за магістерською програмою “Ветеринарна фармація”

3 квітня 2017, 12:00

28 березня  відбулась зустріч завідувача кафедри фармакології та токсикології, професора Духницького В.Б. зі студентами бакалаврату IV курсу факультету ветеринарної медицини.
Оскільки ступінь магістра є логічним завершенням здобуття вищої освіти та у контексті набуття важливих компетентностей лікаря ветеринарної медицини, акцент уваги було зроблено на вагомості ветеринарної фармації. Професор охарактеризував її складові, зокрема, такі як синтез лікарських субстанцій, розробка нових лікарських препаратів та лікарських форм; технологія, усебічне дослідження, контроль якості, реєстрація, виробництво, зберігання і відпуск ветеринарних препаратів; менеджмент і маркетинг у ветеринарній галузі.

Володимир Богданович ознайомив студентів із структурою навчального плану та обсягом навчальних дисциплін − фармакогнозії, фармацевтичної та токсикологічної хімії; аптечної справи та фармацевтичної технології; клінічної ветеринарної фармакології та клінічної ветеринарної фармації; доклінічних та клінічних досліджень лікарських засобів. Минулого року на кафедрі було успішно апробовано нову дисципліну «Фармацевтичне та ветеринарне товарознавство».
Професор зазначив їх методичне забезпечення та запропонував зразок тематик магістерських робіт.

Володимир Богданович побажав студентам успіхів при вступі до магістратури і вдалого вибору, необхідного для ефективного виконання завдань інноваційного характеру та вдалого кар’єрного зростання.
 

Деркач І.М.


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook