Випускники Київщини завітали на факультет ветеринарної медицини НУБіП України

1 квітня 2017 року

31 березня 2017 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся «День відкритих дверей» і біля 90 осіб – випускників середніх шкіл та гімназій Київщини завітали на факультет для ознайомлення із його історією, сьогоденням, матеріально-технічною базою та умовами  вступу у 2017 році на спеціальність «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Учнів випускних класів гостинно зустріли керівництво факультету, завідувачі кафедр, співробітники факультету, які пригостили смачними пиріжками, чаєм та кавою. Крім цього, кожному учню-випускнику були роздані буклети про університет та факультет, календарики, правила прийому до НУБіП України у 2017 році.

 
Декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України Микола Цвіліховський представив презентацію про факультет, визначив основні переваги навчання в НУБіП України, ознайомив випускників Київщини із новою спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та спеціальністю «Ветеринарна медицина» і особливу увагу акцентував на ринку праці майбутніх фахівців ветеринарної медицини, практичному стажуванню по обміну за кордоном. Після закінчення виступу декану були задані низка запитань, які цікавили випускників-абітурієнтів, зокрема: наявність державних місць, забезпечення гуртожитками, можливість практичного стажування в зарубіжних країнах, вартість контрактної форми навчання тощо, на які були надані вичерпні відповіді.


Із представників військової кафедри виступив полковник Радченко Анатолій Миколайович, який детально розповів про набір у 2017 році на підготовку кадрових офіцерів за спеціальністю «Ветеринарна медицина», спеціалізацією ”Ветеринарне забезпечення військ (сил)”.

 
Надалі випускники Київщини ознайомились із матеріально-технічною базою факультету та фундаментальною кафедрою анатомії і гістології ім. акад. В.Г. Касьяненка. Особливу зацікавленість викликали пластиновані препарати та музей кафедри, який за оцінками вчителів шкіл, гімназій та учнів є найкращим в Україні.

 

 

 
Випускники Кагарлицького району Київщини зробили на згадку про зустріч загальне фото з адміністрацією факультету ветеринарної медицини.

Заступник декана В. Данілов

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook