Відкрита лекція доцента Муштрука Михайла Михайловича

31 березня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 102

30 березня 2017 року доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Михайло Муштрук  провів відкриту лекцію для студентів 2 курсу спеціальності "Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі" з дисципліни "Машини та обладнання АПК". На лекцію завітали декан факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК, професор Лариса Баль-Прилипко, заступник декана, доцент Наталія Слободянюк, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, професор Владислав Сухенко, завідувач кафедри, професор Юрій Сухенко та викладачі кафедри ПіОПП АПК та доцент кафедри теплоенергетики Віктор Василенков

 

На самому початку лекції лектор окреслив план роботи лекції "Машини для очищення рослинної сировини від домішок та її сортування" та приступив до викладення матеріалу. Матеріал відрізнявся різноманітністю та насиченістю - від звичайних понять та визначень, будови та класифікації зерноочисних і сортувальних машин до застосування даних машин в різних процесах агропромислового виробництва. 

 

студенти активно включалися в роботу, особливо коли переглядали підбірку відеоматеріалів про основні аспекти експлуатації зерноочисних і калібрувальних машин вітчизняного і закордонного виробництва. 

 

Присутні на відкритій лекції студенти та викладачі позитивно оцінили зміст проведеного заняття, відзначили різноманітність методів та прийомів подання матеріалу та визнали, що отримана інформація сприяє підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців.

 

Володимир Василів,
доцент кафедри процесів і обладнання 
переробки продукції АПК

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook