Профорієнтаційна робота кафедри публічного управління та адміністрування в дії!

30 березня 2017 року

 

 
З метою залучення до лав слухачів кафедри публічного управління та адміністрування якомога більшого числа вступників ОС «Магістр» зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», працівники кафедри постійно проводять профорієнтаційну роботу.
У першому кварталі цього року ними проведено відповідні зустрічі з більш ніж 250 працівниками державних установ та організацій, посадовими особами місцевого самоврядування, працівниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади і підприємств різної форми власності.
Обґрунтовуючи переваги навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» для майбутніх слухачів, професори та доценти кафедри підкреслювали, що зміни у вимогах до державних службовців пов’язані, насамперед, з реформуванням державної служби та прийняттям Закону України «Про державну службу» в новій редакції. Саме цим законом встановлюються достатньо жорсткі вимоги до кваліфікаційного рівня та переліку компетенцій діючих та майбутніх державних службовців. Отже, необхідно постійно підвищувати професійні навички та знання, а отримання необхідної освіти може бути для них запорукою не лише успішного вирішення посадових обов’язків, але й запорукою кар’єрного зростання.
Під час проведення семінару-навчання з представниками місцевих органів влади Вишгородського та Яготинського районів Київської області про вступ на заочне навчання заявили два фахівці галузі публічного управління та адміністрування.
Крім того, під час проведення заходів потенційних слухачів кафедри цікавили питання пов’язані з можливістю поглиблення власних знань у багатьох сферах аграрного сектору економіки.
Серед працівників рибної охорони м. Києва підвищувати свій освітній рівень виявили бажання п’ять чоловік, а серед працівників регіональних управлінь ветеринарної медицини – чотири.
 
 
Профорієнтаційна робота триває.
Ярослав Жовнірчик,
завідувач кафедри публічного управління
 та адміністрування
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook