Цікавий семінар.

30 березня 2017 року
м. Київ

Семінарське заняття «Сучасний кухонний і столовий посуд та мистецтво сервірування»  у магазині посуду «BergHOFF»

 

         Якісне харчування,  від якого людина отримує естетичне і моральне задоволення, – основа здоров’я та довголіття. А якщо їжа приготована у красивому і якісному посуді, то вона ще й  підіймає настрій, та і сам посуд на дихає на  створення  вишуканих страви та сервірування дизайнерського столу.

         Звичайно, щоб харчуватися якісно, потрібний посуд,який не виділяє шкідливих для здоров’я речовин, у якому страви  не пригорають, зберігають максимум вітамінів, а для готування потрібно мінімум води і масла. Саме такі умови задовольняє  продукція від провідних виробників посуду, наприклад , із Бельгії, Німеччини , Японії.

         Тому у нас, студентів 3групи першого курсу  факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося семінарське заняття «Сучасний кухонний і столовий посуд та мистецтво сервірування» у лабораторії магазину BergHOFF.

         Доцент кафедри культурології Мисюра Тетяна Михайлівна  розповіла нам багато цікавого про сучасний посуд , а саме про те, що бельгійський посуд BergHOFF випускається з 1994 року, але уже  завоював  найвимогливіший європейський ринок. За двадцять років свого існування посуд BergHOFF неодноразово отримував премії за дизайн та за якість. Співпрацюючи з кращими фахівцями та дотримуючись інноваційного підходу, фірма BergHOFFстворює посуд, який чудово підходить для приготування різних страв.

         Але зовнішність -  це ще не все, що робить цей посуд таким популярним. Кухонний посуд із високоякісної нержавіючої сталі та із шестишаровим дном допомагає рівномірно розподіляти тепло, покращує  якість страв.

         Нам також  сподобався якісний кухонний  посуд з Німеччини.

         У лабораторії магазину  ми  мали можливість отримати інформацію ще й  про посуд із чавуну,скла , кераміки, алюмінію з різним покриттям  (тефлоновим, камінним)  відомих виробників Бельгії, Німеччини, Швейцарії. Тетяна Михайлівна ознайомила нас також із представленим у магазині  столовим посудом з  порцеляни, кераміки,скла (Японія, Індонезія, Китай,Чехія та інші), навчила нас відрізняти якісний посуд від неякісного, а також ми з цікавістю розглянули столові прибори різного призначення  з високоякісної нержавіючої сталі.

         У лабораторії BergHOFF ми навчилися  різним мистецькими підходами до сервірування столу посудом, столовими приборами, бокалами, кухлями і т.п.

         Заняття нам дуже сподобалось, ми відкрили для себе багато нового та отримали естетичну і моральну насолоду.

         Від імені всієї групи висловлюємо велику вдячність нашому викладачеві Мисюрі Тетяні Михайлівні за цікаву пару,яку вона підготувала, та  співробітникам магазину BergHOFF, які дозволили її там провести.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook