71-а Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «ЛІС І ЗЕЛЕНА ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ»

29 березня 2017 року

Вітальні слова до учасників науково-практичної студентської конференції висловили директор Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства(ЛіСПГ) НУБіП України професор Лакида П.І. і директор науково-дослідного інституту ЛіСПГ професор Василишин Р.Д.

Старший викладач Лобченко Г.О. очолює журі, яке здійснює оцінку доповідей за визначеними критеріями.

Участь у 71-й Всеукраїнській науково-практичній студентській конференції від кафедри Відтворення лісів та лісових меліорацій прийняли 21 студент, які опублікували тези доповідей. Студенти представляли наступні магістерські програми: «Поновлення та розведення лісу» – 12 студентів і «Лісова меліорація» – 9, які відповідно є членами двох студентських наукових гуртків «Відтворення лісів та декоративне розсадництво» і «Лісомеліорація і ландшафтознавство». На конференції з доповідями виступило 7 студентів.

Учасник конференції студент магістерської програми «Поновлення та розведення лісу» наукового гуртка «Відтворення лісів та декоративне розсадництво» Хомич Я.П. (науковий керівник професор Маурер В.М.) виступив із доповіддю на тему : «ЛІСОВЕ РОЗСАДНИЦТВО ДП “САРНЕНСЬКЕ ЛГ”: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ШЛЯХИ РОЗВИТКУ » і відзначений ІІІ-м призовим місцем.

Доповідачі, студенти магістерської програми «Лісова меліорація», представники гуртка «Лісомеліорація і ландшафтознавство»: Євгеній Лубенець і Катерина Тосенко (староста гуртка). Представник цього гуртка Іваненко Ю.С. за доповідь на тему: «ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ЕРОЗІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ТЕРИТОРІЇ НУБІП УКРАЇНИ» (науковий керівник старший викладач Лобченко Г.О.) також удостоєний ІІІ-го призового місця.

Доцент Малюга В.М.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook