У Таврійському державному агротехнологічному університеті відбувся семінар підвищення кваліфікації «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності»

29 березня 2017 року
м. Мелітополь

 

 

З 20 по 24 березня 2017 року на базі Таврійського державного агротехнологічного університету відбувся семінар підвищення кваліфікації «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності».
 
У програмі семінару виступили науково-педагогічні працівники НУБіП України з актуальними та цікавими доповідями, а саме:

1. Підготовка грантових заявок для участі в конкурсах Горизонт 2020 – практичні рекомендації Демешкант Н. А., д.пед.н., професор, кафедри менеджменту інноваційної діяльності.

2. Хмарні технології в навчальному закладі - Кузмінська О.Г., к.пед.н., доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій.

3. Професійне вигорання:сутність та шляхи профілактики - Омельченко Л.М., к.пед.н., доцент кафедри соціальної психології і педагогіки.

4. Актуальні аспекти методики професійного навчання - Пригодій М.А., д.пед.н., професор, зав. кафедри методики навчання та управління навчальними закладами. 

5. Інноваційна діяльність в сучасному навчальному закладі - Кулаєць М.М., к.е.н., професор, директор ННІ ПО.  

 

    
 
Особливу зацікавленість та дискусію викликали теми про «Програми ЄС: можливості реалізації міжнародних проектів в сфері освіти»,  «Пошук ресурсів для навчального курсу. Інтернет-ресурс FAO, доступ та можливості використання», «Особистісно-орієнтований діалог» та «Перспективи розвитку та використання ІКТ в освітньому процесі сучасного ВНЗ» та ін.
 
 
За результатами роботи семінару слухачі отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.
 
  
 
 
Дирекцією інституту проведено профорієнтаційну роботу із слухачами на предмет вступу їх до університету на програми підвищення кваліфікації, на навчання для здобуття другої вищої освіти та магістерські програми "Управління інноваціною діяльністю", "Дорадництво", які функціонують в ННІ післядипломної освіти.
 
 
 
 

 

відповідальна за оновлення сайту  Б. Вишнівська

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook