Якісний відбір абітурієнта у фокусі роботи ректорату

27 березня 2017 року

     27 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Наше головне завдання, як зазначив ректор, – якісний відбір абітурієнта. Тому вже цієї п’ятниці університет прийматиме близько 500 випускників Київської області і проводить день відкритих дверей. Під час заходів маємо провести глибоку змістовну профорієнтаційну роботу. Також цього тижня потрібно завершити організацію державних закупівель.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша повідомив про схвалення Комітетом з питань науки і освіти Верховної Ради України проекту постанови про відзначення 120-річчя НУБіП на державному рівні. Наразі деканати і дирекції ведуть підготовку студентів-переможців до участі в ІІ етапі всеукраїнських студентських олімпіад, які масово проходитимуть в квітні.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення подачі оновленої інформації про університет до QS-рейтингу і запропонував визначити коло експертів з числа наших науковців, які братимуть участь в оцінці інших вишів. Цього і наступного тижня в НУБіП перебуватимуть два викладачі з Франції, які читатимуть лекції для бажаючих поліпшити свої знання французької мови.

     Учений секретар Оксана Барановська представила проект порядку денного квітневого засідання вченої ради. На ній серед іншого будуть заслухані звіти керівників юридичного факультету та Мукачівського аграрного коледжу. Також Оксана Барановська запропонувала відповідно до рекомендацій Кабінету Міністрів України визначити графік роботи на першу декаду травня: вихідні дні1, 2, 6, 7, 8 та 9, а 3, 4, 5, 10-13робочі, що було схвалено ректоратом. 

    Начальник відділу організаційної діяльності НДГ та навчально-виробничої практики Василь Туринський доповів про хід весняно-польових робіт. У господарствах вже підживлено 1500 гектарів посівів, йде підготовка ґрунту. 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Сергію Кваші та директрові студентського містечка – скласти план вирішення проблемних питань у гуртожитках. Начальнику навчального відділу Оксані Зазимко – провести тестування магістрів юридичного факультету за технологією минулорічного ЗНО. 

     Ректорат розглянув також й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook