У ННІ лісового і садово-паркового господарства відбувся випуск магістрів-заочників

25 березня 2017 року

     24 березня 2017 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся випуск магістрів заочної форми навчання. Всього дипломи магістрів отримали 75 осіб, які навчалися за шістьма магістерськими програмами. Дипломи магістрів лісового господарства отримали 44, садово-паркового господарства – 22, технології деревообробки – 9 осіб.

     Розпочалося свято вручення дипломів зі звернення до випускників директора ННІ лісового і садово-паркового господарства проф. Петра Лакиди, який побажав випускникам високих професійних досягнень, завжди пам’ятати про свою «Альма-матер» і гідно надалі представляти наш університет. До привітань долучилися також голови екзаменаційних комісій Петро Яворовський та Юрій Марчук. Найкращі побажання випускникам, особливо деревообробникам, висловив т.в.о. завідувача кафедри технології деревообробки Андрій Спірочкін. Звернувся до випускників з вітальним словом також декан, який здійснював набір ще на перший курс навчання нинішніх випускників – Сергій Ковалевський. Щирі слова та побажання випускникам висловили також завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктор Маурер, заступники директора ННІ Віктор Свинчук та Олександр Соваков, а також директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва Роман Василишин

 

 

 

     А далі, для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів магістрів. Під бурхливі оплески аудиторії директор ННІ Петро Лакида вручив дипломи кожному з них. Випускники в особі магістра Сергія Соловйова подякували викладачам та адміністрації університету за приємні роки та можливість навчатися в НУБіП України. Весь період навчання, а особливо цей день – свято випуску, назавжди залишаться палким спогадом у їхніх серцях, адже магістрів прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі та викладачі. А завершив свято музичним рок-привітанням талановитий випускник-магістр садово-паркового господарства – Руслан Суржок.

 

В. Свинчук,
заступник директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook