ВИБИРАЄМО ФАХ ЛІКАРЯ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ!

24 березня 2017, 9:00
Факультет ветеринарної медицини

20 березня 2017 р. доцентом кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Жуком Ю.В. була проведена профорієнтаційна робота серед учнів 10А і 10Б класів Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленого вивчення французької мови № 269 м. Києва, які виявили бажання ознайомитись з факультетом ветеринарної медицини НУБіП України.

Юрій Васильович ознайомив учнів з історією створення факультету та його структурою, особливостями навчального процесу, практичної підготовки студентів, ринок працевлаштування за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» та акцентував їх увагу на нову спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».

Учням було проведено екскурс по навчальному корпусу. Екскурсію розпочали з музею анатомії кафедри анатомії та гістології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка. Провів екскурсії доцент Стегней М.М., який розповів їм про створення музею, експонати, які представлені у ньому.

 

Після цього Ю.В. Жук показав учням навчальні, науково-дослідні лабораторії клінічних кафедр.

 

Також учні побачили стаціонар факультету для утримання тварин та клініку Навчально-науково виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс».

 

По завершенню учні подякували доценту Жуку Ю.В. за цікаву і змістовну розповідь та проведену екскурсію.

 

Завідувач кафедри акушерства,

гінекології та біотехнології відтворення тварин, професор В. Любецький

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook