Стартувала XIIІ літня Універсіада міста Києва з волейболу

24 березня 2017 року

     Волейболісти чоловічої та жіночої збірних НУБіП розпочали виступи на XIIІ літній Універсіаді міста Києва з волейболу серед студентів ВНЗ, яка проходитиме в березні-квітні. За підсумками змагань дві найсильніші чоловічі та жіночі команди отримають право представляти столицю на Всеукраїнській Універсіаді.

      Цього року у змаганнях беруть учать по вісім чоловічих та жіночих команд, яких поділили на підгрупи по четверо. Нам у суперники по групі дісталися Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний університет фізичного виховання і спорту України та Національний авіаційний університет. А нашим дівчатам – знову ж таки КНУ імені Тараса Шевченка, НТУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» та Київський національний університет внутрішніх справ.
    Поки що спортсмени університету зіграли по одній грі. Жіноча команда на полі суперника в напружені боротьбі поступилася дівчатам з Шевченкового університету (3:1). А чоловіча, зустрівшись на майданчику з командою Національного університету фізичного виховання і спорту України, показала високу майстерність і жагу до перемоги, та не залишили шансів суперникам – впевнена перемога з рахунком 3:0. 

     Наступну гру – з командою Національного авіаційного університету чоловіча збірна зіграє у себе вдома. Вона відбудеться 28 березня о 2030 в ігровій залі НУБіП (9-й навчальний корпус). Жіноча ж команда зустрінеться з фаворитками групи - командою КПІ 26 березня о 1330 у спортивному комплексі суперника. 

Приходьте та підтримайте!

Дмитро Магльований,
тренер збірної команди з волейболу,
асистент кафедри фізичного виховання  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook