Два «золота» і одне «срібло» спартакіади «Бадьорість та здоров'я» здобули викладачі НУБіП

23 березня 2017 року

     Викладачі НУБіП беруть активну участь у спартакіаді "Бадьорість та здоров'я", яка проводиться серед професорсько-викладацького складу ВНЗ ІІІ-ІV р.а., розташованих на території Голосіївського району Києва.
     21 березня 2017 року у її рамках пройшли змагання з футзалу, місцем їх проведення став Національний університет харчових технологій. Участь у турнірі взяли команди трьох вишів – господарів, Київського національного університету імені Тараса Шевченка і НУБіП. А перемогу у цій боротьбі добула саме наша збірна.

     У першій грі наші футболісти виграли у команди Шевченкового університету з рахунком 6:2. А ось гра з представниками НУХТ виявилася дуже напруженою: програючи з рахунком 5:2, команда НУБіП в кінці гри таки зуміла зібратися і на останніх трьох хвилинах зрівняти рахунок – 5:5. У третій грі команда КНУ імені Тараса Шевченка поступилася суперникам з НУХТ. Таким чином, за підсумками всіх трьох матчів, перемогли футболісти НУБіП.

     Цього ж дня у межах спартакіади проходили змаганнях з шахів, які приймав Київський національний університет імені Тараса Шевченка. І суперники зустрілись ті самі – КНУ імені Тараса Шевченка, НУХТ і НУБіП.

     Тут наші шахісти у командному заліку поступилися інтелектуалам з Шевченкового університету і зайняли друге місце. Але у особистому заліку серед жінок перемога за нами. Кращою стала доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів Оксана Тонха.

Наталія Федорина,
старший лаборант
кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook