Наслідуючи приклад земляків: триває профорієнтаційна робота кафедри обліку та оподаткування

23 березня 2017 року

     Із покоління в покоління мешканці Борзнянщини здобували знання в нашому університеті. Цей край багатий на таланти. Борзнянці з гордістю згадують своїх видатних земляків: письменника і громадського діяча Пантелеймона Куліша, його дружину – письменницю Ганну Барвінок, поета-романтика Віктора Забілу, народного художника Олександра Саєнка, екс-спікера Верховної Ради України Івана Плюща (до речі, випускника нашого університету) та багатьох інших.
     Тож невипадково, що доцент кафедри обліку та оподаткування Володимир Литвиненко вирішив теж побувати у місті Борзна на Чернігівщині, аби талановита борзнянська молодь для здобуття якісної освіти обирала саме Національний університет біоресурсів і природокористування.

      У Борзнянській середній школі ім. Христини Алчевської він зустрівся зі старшокласниками, ознайомив їх з напрямками підготовки в університеті, можливостями навчання за держзамовленням, проходженням практики за кордоном та іншими умовами для професійного і творчого становлення.
     Володимир поспілкувався і з учнями гімназії ім. Пантелеймона Куліша та студентами Борзнянського сільськогосподарського технікуму і запросив студентів спеціальності «Облік та оподаткування» продовжувати навчання в НУБіП. Випускники цього технікуму вже успішно навчаються в нашому університеті, а викладач бухгалтерських дисциплін технікуму Тетяна Шибіка – випускниця економічного факультету нашого вишу.

      Зустрічі зі школярами і студентами видалися теплими, приємними і позитивними. Сподіваємося, що талановита молодь буде й далі наслідувати приклад своїх земляків – вступатиме до НУБіП та досягатиме висот у навчанні, кар’єрі та суспільно-політичному житті.

     Володимир Литвиненко подарував учням власну книгу, натомість завідувач бібліотеки школи Ольга Кайрод презентувала збірку власних віршів «Мелодія душі». А естафету «Відвідай рідну школу – подаруй книжку!», прийняту від Олексія Муравського, він передає старшому викладачу Олегу Кривороту та професору Тетяні Балановській.

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook