Підведено підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Трактори і автомобілі»

15 березня 2017 року

14 березня 2017 року згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергосистем проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2016/2017 навчального року з навчальної дисципліни «Трактори і автомобілі».

Зі вступним словом до учасників олімпіади звернулись члени робочого організаційного комітету Г.В. Шкарівський, О.А. Бешун та О.Т. Лавріненко, які привітали присутніх з відкриттям першого етапу олімпіади та побажали студентам успіхів в інтелектуальному змаганні.

І етап олімпіади проведено у два тури: перший – теоретичний, який передбачав виконання студентами тестових завдань з використанням ПК, другий – полягав у розв’язуванні 7 задач різного рівня складності.

У І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Трактори і автомобілі» взяли участь студенти 1-3 курсів ОС «Бакалавр» механіко-технологічного факультету.

Всі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань з конструкції і основ теорії тракторів і автомобілів.

Переможці І етапу олімпіади: студент 3-го курсу Рева Валентин Вікторович І місце; студент 3-го курсу Фарофонов Владислав Анатолійович ІІ місце; студент 1-го курсу (с.т.н.) Нілов Андрій ЮрійовичІІІ місце, з чим ми їх і вітаємо та бажаємо творчих здобутків і подальших успіхів у навчанні.

 

Олексій Бешун,
доцент кафедри тракторів, автомобілів та
біоенергосистем

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook