Як стати успішним в житті й бізнесі…

22 березня 2017 року

     20-21 березня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся семінар для студентів-філологів «LEADERSHIP. RISE-OF UP FUTURE LEADERS UKRAINE». Оригінальність семінару полягала в тому, що спікерами були Уейн Моріс та Эллен Никсон – успішні бізнесмени з США. Уейн Моріс більше 30 років працював на керівних посадах у відділах маркетингу та продаж, а також у складі керівництва таких компаній як Procter&Gamble, Black&Decker, Sunbeam, Brunswick. Останні посади, які обіймав Уейн Моріс – пост президента компанії American Camper – підрозділу компанії Brunswick, та пост президента компанії Health o Meter – підрозділу компанії Sunbeam. Містер Уейн є тренером і наставником студентів МВА в Університеті Кеннесоу (Kennesaw State University). 
     Еллен Ніксон – власник компанії «Акція зростання LLC», що спеціалізуються на наданні послуг маркетингу і просування для компаній, що працює, в основному, у сфері охорони здоров'я.

      Серед ключових питань над якими могли подискутувати учасники семінару були: Can You be Ethical & be Successful in Ukraine / Чи можна бути етичним та успішним в Україні?; Where Are You Headed & Do You Have Goals To Take You There / Куда ви прямуєте та чи є у вас цілі, що приведуть туди (постановка цілей); Leadership, Six Questions Concerning Leadership / Лідерство. Шість питань, що стосуються лідерства; How Are You Marketing Yourself? How Are You Positioned In The Minds Of Influential People? (Dewalt) / Як ви себе рекламуєте? Як ви позиціонуєтеся у свідомості впливових людей?; Decisions To Success / Сім рішень, що ведуть до успіху; Can One Person Make A Difference / Чи може одна людина змінити світ на краще.

     Такі семінари з носіями мови вже не вперше відбуваються на гуманітарно-педагогічному факультеті за сприяння декана факультету Василя Дмитровича Шинкарука. Відкриваючи семінар Василь Дмитрович відзначив пріоритетність таких семінарів для студентів факультету саме у можливості поспілкуватися з носіями мови, підготовки до майбутньої професійної діяльності та ознайомленні з сучасними формами роботи. 

 

     Два дні семінару пройшли в дружній атмосфері. Студенти змогли не тільки повправлятися в знанні мови, а й задати багато запитань, висловити власні думки з приводу майбутнього кар’єрного зростання, бачення майбутнього України, давали відповіді на різноманітні запитання американських колег. Закриваючи семінар Василь Ковальчук, заступник декана з наукової роботи, подякував учасникам за плідну й цікаву роботу, запросив гостей на наступні зустрічі. Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко привітав гостей від університету та вручив їм пам’ятні сувенірні подарунки на згадку про Національний університет біоресурсів і природокористування України.

     По закінченню семінару американські гості влаштували приємний сюрприз для нас – українців, одягнувшись у одяг з українською символікою заспівали гімн України разом зі студентами і викладачами. 

     За участь у семінарі студенти отримали сертифікати та змогли сфотографуватись з гостями.

 

Василь Ковальчук,
заступник декана
гуманітарно-педагогічного факультету
Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови для
технічних та агробіологічних спеціальностей 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook