Лунає голос студентського лідерства: пройшла традиційна зустріч адміністрації університету зі студентським активом

22 березня 2017 року

     20 березня 2017 року пройшла традиційна зустріч адміністрації університету зі студентським активом НУБіП. Цього разу вона стала особливою, адже вперше місцем проведення була актова зала відновленого третього корпусу.
     Актуальне питання основних функцій і завдань лідерів студентського самоврядування підняв проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він наголосив, що основна задача студентських лідерів – міжвузівська діяльність та нові і цікаві ідеї для натхнення студентства.

     Про профорієнтаційну роботу доповідав директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку НУБіП України Віталій Коваленко, який наголосив: ви навчаєтесь керувати і робота у студентській організації – колосальний досвід, який обов’язково знадобиться у житті. А друзі, які оточують вас зараз, супроводжуватимуть усе життя.

     Великий резонанс викликало питання про підвищення вартості додаткових послуг в гуртожитках студмістечка. Начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін максимально доступно пояснив, що підвищення цін на електроенергії є вимушеною мірою, і розрахована вона так, аби не нанести відчутної шкоди бюджету студента. Та нагадав, що згідно закону кожен студент має право на субсидії. 

     З гарною новиною про проведення Міжнародного фестивалю художньої творчості «Голосіївська весна» звернулася до активу завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк. У жеребкуванні, яке вже відбулося, взяли участь всі факультети, тож цього року квітень обіцяє порадувати нас цікавими виступами та креативними талантами.

     Про зміни до положення «Про студентську організацію НУБіП України» та створення незалежної комісії по роботі студорганізації доповідали Ілля Вакарчук і Кайс Фаді. Таємним голосуванням було прийнято рішення затвердити роботу незалежної комісії та приймати усі побажання студентства для редагування нового положення про роботу студентського самоврядування. 

     Про спільну роботу відділу виховної роботи і студентських справ і подання звітів щодо стипендіального рейтингу доповіла начальник відділу виховної роботи і студентських справ Катерина Довгань. Вона закликала студентство бути активнішим, прагнути до нових вершин і займати активну життєву позицію. Та наголосила, що для контролю діяльності студентських організацій щомісяця їхні голови звітуватимуть про проведену роботу. 

     На завершення було досягнуто спільного рішення: з боку адміністрації – створити якомога кращі умови для роботи студентських організацій, а з боку студентства – нові креативні ідеї, блиск у очах та втілення мрій молоді у життя.

Дарина Ходій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook