Міжнародна науково-практична конференція «Коноплярство-2017»

23 березня 2017, 10:00
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11

Національний університет біоресурсів і природокористування України
Всеукраїнська громадська організація «Асоціація «Українська технічна конопля»


23 березня 2017 року
запрошують взяти участь у

 Міжнародній науково-практичній конференції «Коноплярство-2017»

 

Місце проведення – ауд. 228, навчальний корпус № 10 (м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11).
Початок роботи  – 10.00.

Мета заходу: підвищення ефективності та якості наукових досліджень, глибоке вивчення сучасних проблем селекції, насінництва, вирощування, переробки і використання малонаркотичних конопель (фармакологія, будівництво, харчові технології), проблеми підготовки фахівців, обговорення розвитку коноплярства, налагодження науково-освітніх, інформаційних зв’язків і взаємодії на національному та міжнародному рівнях, визначення пріоритетних аспектів взаємовигідного співробітництва вищих навчальних закладів, наукових установ і організацій.

Вперше в Україні у межах науково-технічного заходу об’єднаються фахівці різних напрямів коноплярства: представники сільського господарства, органів виконавчої влади, бізнесу (Міністерство аграрної політики і продовольства України, Міністерство внутрішніх справ), фармакології, медицини, переробки, харчової індустрії, будівництва, стандартизації.
     У межах конференції планується проведення виставки продукції коноплярства.

Запрошуємо всіх бажаючих!

Контактна особа від університету – начальник науково-дослідної частини Отченашко Володимир Віталійович, моб. тел.: 067-934-99-33, [email protected], https://nubip.edu.ua

Як до нас діcтатися

Від центрального залізничного вокзалу — на метро від станції "Вокзальна" до станції "Либідська" або "Виставковий центр" (пересадка на станції "Хрещатик"). Далі їхати маршрутами тролейбусів № 1, 4, 11, 12, 43 — до зупинки "Готель "Голосіївський".
Також можна скористатися маршрутним таксі № 212 (від станцій метро «Либідська» або «Виставковий центр» – до зупинки «10 навчальний корпус»). 

Изображение

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook