Кафедра терапії продовжує профорієнтацію: доцент Бойко Н.І. відвідала гімназію м. Носівка Чернігівської області

20 березня 2017, 9:50

 

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І. провела профорієнтаційну роботу у Носівській районній гімназії серед учнів 10-х  і 11-х класів. 

Спочатку учні випускних класів переглянули інформаційний ролик про Національний університет біоресурсів і природокористування України,  з якого отримали детальну інформацію про перелік спеціальностей, за якими проводиться навчання в університеті,  про науковий потенціал, матеріально-технічну базу, а також участь студентів у наукових, спортивних та культурно-масових заходах. 

Приємно було відзначити, що під час перегляду відеофільму школярі і вчителі впізнали своїх земляків із студентів різних факультетів НУБіП України. 

 

Крім того, майбутнім абітурієнтам було представлено презентацію про факультет ветеринарної медицини, про особливості підготовки студентів за ОС «Бакалавр» та «Магістр», про можливості паралельного навчання в Європейських вищих навчальних закладах, з якими тісно співпрацює університет, та перспективи працевлаштування випускників ветеринарної медицини після отримання диплому завдяки співпраці з радою роботодавців.

Щира подяка за допомогу в організації профорієнтаційної роботи адміністрації Носівської районної гімназії Любов Іванівні Сліпченко та  Юлії Володимирівні Коломієць.

 

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook