Молоді НПП механіко-технологічного факультету запрошуються до III Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, фахівців, аспірантів «Проблеми енергоресурсозбереження в промисловому регіоні. Наука і практика»

30 квітня 2017 року
м. Маріуполь, ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет»

 

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас прийняти участь у роботі III Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, фахівців, аспірантів «Проблеми енергоресурсозбереження в промисловому регіоні. Наука і практика», що відбудеться 11-12 травня 2017 p. на базі ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет».

Термін подачі заявок та тез доповідей 30 квітня 2017 року

Напрямки роботи конференції (секції) 1. Енергозбереження в електротехнічних комплексах, мережах та системах 2. Енергозбереження в теплоенергетичних установках і системах 3. Енергоресурсозбереження в металургійній промисловості 4. Енергоефективні технології в зварюванні та машинобудуванні 5. Енергоресурсозбереження на транспорті 6. Інформаційні технології в енергоресурсозбереженні Робочі мови конференції: українська, російська, англійська Форми участі у конференції: очна, заочна, дистанційна (Skype) web-сторінка конференції http://pstu.edu/index.php?id=956.

Голова ради молодих вчених МТФ Людмила Тітова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook