Вітаємо з Днем Народження Володимира Михайловича ЄРМОЛЕНКА!

18 березня 2017 року

Щиро вітаємо з Днем Народження завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В. З. Янчука, доктора юридичних наук, професора

Володимира Михайловича ЄРМОЛЕНКА!

 

Прийміть наші найщиріші вітання з цієї нагоди! Зичимо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень у Вашій відповідальній та благородній справі!

Ваша кропітка робота це реальний і значний внесок у процес підготовки майбутнього юриста. Ви користуєтеся заслуженим авторитетом в нашому колективі як відповідальний, компетентний, досвідчений вчений-правознавець і педагог. Наполегливість, висока самовіддача і постійний пошук ефективних шляхів вирішення поставлених завдань допомагають Вам у педагогічній і науковій діяльності

Нехай накопичений життєвий досвід і мудрість допоможе досягти Вам нових висот! Нехай збудуться Ваші найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться все хороше, що є у Вашому житті і примножаться миті радості, любові та оптимізму.

Бажаємо Вам якомога довше залишатись таким, яким ми Вас знаємо і цінуємо: сміливим і несподіваним керівником, який випереджає час, і успішним науковцем, спроможним радіти досягненням інших.

Висловлюємо щиру вдячність за Вашу творчу, самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, яке повсякчас Ви даруєте студентам, аспірантам та колегам по роботі.

Зичимо Вам, видатному науковцю, мудрому керівнику щоб Удача, Успіх і Натхнення були вірними супутниками у всіх Ваших починаннях, а здоров’я і благополуччя у щоденному житті.

 

На довгий вік, на многії літа,

На шану від людей, тепло родинне,

Стелися, доле, крізь усе життя,

Лише добром для доброї людини.

 

Бажаємо, щоб кожне починання

Було успішно втілене в життя,

Нехай людська повага і визнання

Крокують поруч з вами в майбуття.

 

Любові вам і злагоди в родині,

Не знати горя, смутку і біди,

Хай прибуває щедро вам щоднини

Із сонця й вітру, із роси й води!


З великою повагою  адміністрація, весь науково-педагогічний колектив,аспіранти

та студенти юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook