Профорієнтація: представники ФАМ зустрілися з школярами Житомирщини і Полтавщини

19 березня 2017 року

     Продовжуючи профорієнтаційну роботу, викладачі кафедри економічної теорії зустрілися з випускниками шкіл Житомирської та Полтавської областей.

     Професор Микола Талавиря, доцент Юрій Власенко та автор цих рядків побували на Житомирщині. Вони продемонстрували фільм про університет старшокласникам Брусилівської школи та Брусилівської гімназії імені Г.О. Готовчиця, ознайомили їхз основними напрямами діяльності університету, перевагами навчання та переліком спеціальностей, зокрема з бакалаврськими програмами «Менеджмент» та «Маркетинг», і роздали буклети про університет та факультет, які містять також інформацію про правила прийому на 2017 рік. Школярів найбільше зацікавили можливості навчання за державним замовленням, проходження виробничої практики за кордоном, паралельного навчання в університетах інших країн та наявність умов для творчого розвитку.

     На Полтавщині ж побувала доцент Олена Коваль, яка зустрілася там з школярами Вікторійської загальноосвітньої школи, директор якої виявив зацікавленість у подальшій співпраці, зокрема створенні наукових гуртків. 

  

     Ще одна зустріч, яку провела Олена Коваль, була з обдарованою молоддю: представниця НУБіП поінформувала про переваги та перспективи навчання на факультеті аграрного менеджменту.


Віталій Гаврилюк,
доцент кафедри економічної теорії 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook