Відбувся семінар (майстер-клас) "Теоретичні та практичні аспекти розмноження деревних декоративних рослин здерев’янілими живцями"

14 березня 2017 року
Навчально-дослідний розсадник кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства

 14 березня 2017 року на навчально-дослідному розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства було проведено першу частину майстер-класу із вибору материнських рослин, заготівля пагонів, нарізка живців та закладання їх на зберігання.
Відповідно до програми майстер-класу учасники, серед яких були студенти третього курсу, магістри 1 року навчання та інші бажаючі, під керівництвом професора В.М. Маурера та старшого викладача Ю.І. Косенка успішно виконали поставлені задачі.
Своїми навичками та знаннями щедро ділилися викладачі кафедри.

Учасники першої частини майстер-класу, загальною чисельністю понад 20 чоловік, не тільки набули практичних навичок, але й досвіду командної роботи, збагатилися знаннями у царині декоративного розсадництва і реально відчули наближення весняної пори.
У першій декаді квітня відбудеться друга частина семінару, де учасники ознайомляться з технологією обробки живців ростовими речовинами і підготовки їх до висаджування для укорінення, особливостями догляду та спостереження за їх станом.


Доцент І. М. Бобошко-Бардин

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook