Студенти факультету конструювання та дизайну відвідали Міжнародну виставку "Solar Energy Ukraine - 2017"

14 березня 2017, 14:00
Торгово-промислова палата України, вул. Велика Житомирська, 33, м. Київ

 

14 березня 2017 року за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства екології та природних ресурсів України в Торгово-промисловій палаті України пройшов найбільший вітчизняний захід у сфері відновлюваної енергетики – «Тиждень альтернативної енергетики» Міжнародна виставка «Solar Energy Ukraine  2017». 

«Тиждень альтернативної енергетики» – це не класичні виставки, наукові конференції, круглі столи, до яких усі звикли, це абсолютно новий формат, новий підхід, нові погляди і нові технології в напрямку розвитку альтернативної енергетики в Україні. Це захоплюючий захід, кожен з яких присвячений одному з видів відновлюваної енергії: сонячна, вітряна, гідроенергія, біоенергетика і енергетика в промисловості і ЖКГ. Він створює головну платформу для комунікацій і співпраці між ключовими гравцями ринку та потенційними інвесторами з метою найшвидшого розвитку найважливішої для країни галузі в досягненні енергетичної незалежності, шляхом переходу на невичерпні, екологічно чисті джерела енергії та відмови від шкідливого викопного палива.
В рамках Міжнародної виставки Solar Energy Ukraine 2017 українські спікери-практики розповіли про те, як встановити сонячну електростанцію на даху приватного або багатоповерхового будинку, як вибрати професійного підрядника або як встановити електростанцію самому і як заробляти за допомогою встановленої станції. На майданчику Торгово-Промислової Палати України зібрались перші особи – власники, топ-менеджери і лінійні керівники лідерів ринку сонячної енергетики України та інших країн, серед яких Польща, Білорусія, Австрія, Швеція, Фінляндія і Нідерланди.
 
 
На конференціях були представлені доповіді від власників діючих великих і малих промислових, а також приватних електростанцій, які ділились з нами безцінним досвідом реалізації проекту, виникаючими проблемами і шляхами їх вирішення на всіх етапах будівництва та експлуатації. Крім цього конференції включають в себе експертні дискусійні панелі з представниками великих енергетичних компаній, міжнародних фінансових організацій, банків, інжинірингових, юридичних і страхових компаній, а також за участю Національної комісії державного регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг та профільних громадських організацій.
 
Студенти факультету конструювання та дизайну ознайомились з представленим ринком послуг відновлюваної енергетики в воркшоп-зоні, де були зібрані кращі вітчизняні та міжнародні компанії-виробники, дистриб'ютори, фірми, що займаються аналізом місцевості, консалтингові, інжинірингові, юридичні та страхові компанії. 
 
Також команда оргкомітету підготувала зону start-up проектів, які презентували новітні технології та цікаві розробки українських винахідників в сфері альтернативної енергетики.
 
 

Голова ради молодих вчених НДІ техніки, енергетики

та інформатизації АПК  Людмила Тітова

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook