Профорієнтаційна робота економічного факультету в столиці

14 березня 2017 року

Економічний факультет продовжує профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів нашої столиці. Зокрема 10 березня 2017 р. доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку Ланченко Є.О. зустрівся з учнями 11 го класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 108 м. Києва.
Про НУБіП України тут знають всі учні, адже більшість з них проживає в Голосіївському районі м. Києва. Вони уважно прослухали інформацію про економічний і інші факультети вузу, особливості умов прийому в 2017 р. Потім учні задавали питання щодо можливостей працевлаштування, вартості навчання за контрактом, функціонування спортивних і культурно-мистецьких секцій, військової кафедри, практики та навчання в розвинених країнах світу тощо.

Викладачі факультету й надалі будуть зустрічатися з учнями й спілкуватись з потенційними студентами нашого університету, запрошувати на дні відкритих дверей, інші культурно-масові заходи тощо. НУБіП України – один із найкращих вузів нашої столиці, оскільки тут можна отримати високоякісну освіту й бути конкурентоспроможним на ринку праці.

Завідувач кафедри економіки праці та соціального розвитку,
д.е.н., проф., заслужений економіст України
О.Ю. Єрмаков

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook