Започаткування конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП України» та можливості системи on-line опитування і on-line навчання у центру уваги заступників деканів та директорів ННІ

14 березня 2017 року

     13 березня 2017 року проректор з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші провів нараду заступників деканів та директорів ННІ з навчальної та виховної роботи, а також ряду керівників підрозділів університету. Порядок денний містив дев’ять актуальних питань, що стосуються різних спектрів діяльності факультетів та навчально-наукових інститутів. Збори розпочалися з демонстрації Андрієм Блозвою пристунім заступникам деканів та директорі ННІ можливостей системи on-line опитування в університеті, після чого присутні апробували її, давши відповіді на ряд питань з використанням системи. 
     Далі Сергій Кваша ознайомив присутніх про терміни проведення конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП» та організацією такої роботи.

 

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко довела до відома присутніх результати зрізу знань магістрів першого року навчання, який триває вже два тижні. Вона акцентувала увагу на середніх балах магістрів кожної спеціальності та найвищих і найнижчих отриманих оцінках, її доповнили заступники деканів та директорів ННІ. За результатами проведеної роботи проректор доручив факультетам та дирекціям інститутів спільно із завідувачами кафедрами скласти нові тестові завдання, залучивши до цієї роботи роботодавців.

     Віталій Коваленко, директор ННЦ виховної роботи доповів про додаткові бали (10%) для призначення академічних стипендій студентам НУБіП України за результатами навчання у весняному семестрі.

     Про стан готовності факультетів та кафедр до проведення ІІ етапу Всеукраїнських студентських олімпіад на базі університету з навчальних дисциплін «Хімія», «Загальна екологія» та спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Водні біоресурси» доповіли заступники деканів Володимир Завгородній, Юлія Рибалко та Руслан Кононенко. А про стан готовності до проведення олімпіад для вступників 2017 року проінформував присутніх відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук.

  

     Актуальним на сьогодні питанням для університету є запровадження автоматизованої системи управління (АСУ) ВНЗ, про що проінформував доцент Олександр Наточій, та окреслив подальші шляхи у цій роботі. Заступник начальника навчального відділу з практичного навчання Олег Бачинський наголосив на необхідності дотримання графіків проведення практичного навчання у весняному семестрі 2016-2017 н.р. для покращання практичної підготовки студентів як бакалаврату, так і магістратури.

     Про організацію навчального процесу в on-line режимі в міжкафедральних навчальних лабораторіях (МНЛ) проінформував присутніх заступник начальника відділу Андрій Марченко. На завершення Дмитро Мотринчук довів до відома присутніх технічні вимоги до оформлення макетів гербів факультетів та ННІ.

 Лариса Кліх,

начальник навчально-методичного відділу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook