Участь експертів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в обговоренні Угоди про Глибоку та всеохоплюючу зону вільної торгівлі

9 березня 2017 року
м. Київ, вул. Смілянська, 11, Науково-методичний центр «Агроосвіта»

9 березня 2017 року на продовження просвітницької та експертної роботи щодо Діалогу високого рівня Україна-ЄС для обговорення окремих секторів промисловості за результатами попередніх засідань ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» запросила прийняти участь в Експертному обговоренні на тему: «Угода про Глибоку та всеохоплюючу зону вільної торгівлі - розбудова спроможності та інтеграція України у глобальні ланцюги доданої вартості» провідного фахівця кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, к. вет. н. Володимира Шапошніка.

На засіданні піднімались питання обговорення потенційних напрямків співробітництва України та ЄС і поглиблене цільове регуляторне наближення з фокусом на участь у європейських ланцюгах створення доданої вартості, активнішого залучення України до програм “Horizon 2020” та COSME, обмін новітніми технологіями.

  

Експерти, які були запрошені мали на меті зробити внесок у обговорення певних питань і проблем, що виникають у рамках цього процесу, та сформулювати низку рекомендацій щодо просвітницької і навчальної діяльності з-поміж зацікавлених сторін в рамках підготовки нової багаторічної стратегії допомоги Україні з боку ЄС на 2018 – 2020 роки що перекликається з ініціативою розвитку НУБіП України Голосіївська ініціатива-2020.

Зустріч відбулась в Науково-методичному центрі «Агроосвіта», модератором був запрошений – Стефано Седола, представник Міжнародного консалтингового альянсу, Брюссель, Бельгія.

 

Владислав Сухенко,

завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook