Кафедра фіскальної політики і страхування успішно провела профорієнтаційну роботу в м. Києві на Батиєвій горі!

9 березня 2017 року
м. Київ

Кафедра фіскальної політики і страхування продовжує профорієнтаційну роботу серед випускників, інформує їх про переваги навчання в НУБіП України, зокрема на економічному факультеті, де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються. 06 березня 2017 року кандидат економічних наук, доцент кафедри фіскальної політики і страхування Анатолій Фурса зустрівся з учнями 11 «А» і «Б» класів спеціалізованої школи № 187 з поглибленим вивченням української та англійської мов Солом’янського району Києва.

Особлива увага звернута на вибір майбутньої спеціальності, на економічному факультеті, зокрема «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціалізації «Фінанси і кредит».

Заповнюємо анкети, готуємося до вступу в НУБіП України

 Під час зустрічі учням були роздані інформаційні матеріали про університет, зокрема економічний факультет, а також проведено анкетування, результати якого дозволять визначити пріоритети майбутніх студентів.

Живе спілкування та щира зацікавленість учнів у виборі майбутньої професії, зокрема на економічному факультеті, дозволили зробити висновок: навіть ті діти, які вже визначилися з вибором майбутнього фаху, готові розглядати нові пропозиції.

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook