Профорієнтаційна робота у столичних школах

8 березня 2017 року

     3 березня 2017 р. доценти кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Людмила Прокопович та Марина Дейнега провели зустріч з учнями 11-х класів Гімназії міжнародних відносин і Спеціалізованої ЗОШ № 316 з поглибленим вивченням української мови Дарницького району м. Києва.

     Викладачі юридичного факультету НУБіП України ознайомили майбутніх випускників із структурою НУБіП України та юридичного факультету, умовами і правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, й особливостями підготовки за спеціальністю «Право», розповіли про навчальну та виробничу бази університету та юридичного факультету, умови проживання, спортивні і культурні заходи та можливості виїзду за кордон.

     Своє майбутнє випускники пов’язують з цікавою, престижною роботою, що допоможе їм самореалізуватися, досягти матеріального благополуччя, економічної незалежності, тому особливу увагу учнів було звернуто на перспективу працевлаштування за набутою професією після закінчення НУБіП України.
По завершенню зустрічі випускники отримали інформаційні буклети про НУБіП України та юридичний факультет й особливості вступу на навчання у 2017 році

 

 

Доценти кафедри аграрного, земельного та
екологічного права імені академіка В.З. Янчука
Людмила Прокопович, Марина Дейнега

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook