Майбутні квітникарі на тюльпанових полях

6 березня 2017 року

     2 березня в рамках дисципліни «Квітникарство відкритого і закритого грунту» студенти магістратури спеціальності "Садівництво і виноградарство" разом із професором Тетяною Кондратенко і доцентами Наталією Шевчук та Іванною Гаврись відвідали тепличне господарство «Квіткова поляна» компанії «Камелія-К». Природа лише просинається після зимового сну, а у теплицях вже радують око справжні тюльпанові поля.

      Крім естетичного задоволення студенти отримали від досвідчених спеціалістів цінну інформацію щодо технологічного процесу вигонки тюльпана у зимовий період.

       Особливо великий інтерес викликала у відвідувачів теплиця із орхідеями. Дане господарство єдине в Україні вирощує і реалізує фаленопсиси власного виробництва, тому технологічні секрети виробника дуже важливі для майбутніх квітникарів.

      Викликає захоплення і видове різноманіття квіткових культур, які реалізовує господарство: тут і рододендрони, і красиво-квітучі, і декоративно-листяні культури, і навіть, екзотичні цитрусові з пахучими жовто-гарячими плодами.

 

      Є чого повчитися і у флористів «Квіткової поляни». Неабияке враження склали оригінальні букетні композиції, оскільки вміння вдало презентувати вирощену продукцію є невід’ємною складовою успіху у сучасному квітковому бізнесі.

Іванна Гаврись,
доцент кафедри закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook