Кафедра аграрного консалтингу та сервісу запросила випускників шкіл Київщини вступати до НУБіП

5 березня 2017 року

     На порозі – весна. Школярі випускних класів готуються до ЗНО, вибирають майбутню професію. Кафедра аграрного консалтингу та сервісу продовжує профорієнтаційну роботу серед випускників, орієнтує їх у виборі майбутньої спеціальності за бакалаврською програмою «ТУРИЗМ», що відкрилась з минулого року у нашому університеті. Завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу професор Тетяна Кальна-Дубінюк та доцент кафедри Олена Локутова провели профорієнтацію серед учнів 11 класів середніх шкіл с. Гатне та с. Крюківщина, що знаходяться у найближчому передмісті Києва.

     Учні з інтересом переглянули фільм про університет, ознайомилися з новою бакалаврською програмою «ТУРИЗМ» та перспективами, що надає навчання в сфері сільського туризму, а також з можливостями нашого університету для всебічного розвитку творчих та спортивних здібностей. 
Учні обох шкіл отримали буклети про університет, інформацію про правила прийому на 2017 рік та особливості вступної кампанії.

     Директори шкіл Микола Проць та Анатолій Сніцар виявили щиру зацікавленість у подальшій співпраці, зокрема проведенні екскурсій та створенні гуртків «Сільський туризм», так як всі умови для цього існують. Так, директор середньої школи в Гатному, Микола Проць, з гордістю показав шкільні музеї – Музей Історії та Музей Побуту, де з великим смаком, дбайливо зібрані чисельні експонати, кожен з яких красномовно розповідає про довгу і славетну історію села. Особлива увага приділена подіям Великої Вітчизняної війни, так як саме на території села проходила лінія оборони м. Києва. 

     Викладачі кафедри не обійшли увагою і учнів молодших класів, які захотіли розповісти про свою місцевість і в подальшому навчатись туризму в нашому Університеті.

     Хочеться від щирого серця подякувати директорам і вчителям обох шкіл за теплу зустріч, спілкування та батьківське ставлення до молодого покоління. 

Тарас Малаховський


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook