В Університеті триває оцінювання залишкових знань студентів магістратури

3 березня 2017 року

     Протягом тижня до тестування, яке проходить на виконання наказу ректора університету від 15.02.2017 р. № 101 «Про електронне оцінювання залишкових знань студентів магістратури» згідно з графіком, приєднались юридичний факультет, факультет захисту рослин, біотехнологій та екології і ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     25 студентів магістратури юридичного факультету спеціальності «Право» на сьогодні показали найкращий середній результат серед усіх вже протестованих студентів, а саме: 23 бали із 30 (оцінки окремих студентів у межах від 15 балів до 29). Серед кращих студентів магістратури юридичного факультету варто відмітити Володимира Захарова (29 балів), Анну Даниленко (28 балів) та Ірину Попову (27 балів). Організацію проведення тестування координували декан факультету Олена Яра та її заступник Олена Улютіна під наглядом начальника навчального відділу Оксани Зазимко.

     Далі тестування проходили 16 студентів магістратури першого року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» під керівництвом заступника декана факультету Петра Дрозда та 27 студентів спеціальності «Екологія» під керівництвом заступника декана факультету Юлії Рибалко під наглядом начальника відділу магістерських програм Олени Колеснікової. Кращі результати з тестування отримали студенти-біотехнологи Яна Медведь, Катерина Шкабура та Анатолій Сень (24,8 бали) (діапазон оцінок в межах від 16 балів до 24,8). Студенти-екологи Максим Лапотко (25,2 бали) та Ігор Головач (23,5 бали) отримали найкращі результати із тестування з фахових дисциплін спеціальності (середній результат студентів – 20,2 бали, мінімальний – 15). 

     Студенти магістратури цього ж факультету спеціальності «Захист рослин» під керівництвом заступника декана факультету Людмили Ющенко проходили тестування своїх залишкових знань у присутності проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, показавши при цьому середній результат 19,4 бали. Кращий результат отримала Діана Краснолуцька (26,6 бали).

     Завершили випробовувати свій потенціал студенти магістратури механіко-технологічного факультету, які першими розпочали цей захід. Організовував тестування 100 студентів обох спеціальностей «Агроінженерія» та «Автомобільний транспорт» заступник декана Ігор Сівак під наглядом завідувача підготовчого відділення Оксани Багацької. Студенти спеціальності «Автомобільний транспорт» показали середній результат – 60 зі 100 балів. Мінімальний бал склав – 29. Кращий результат показав Віталій Нестеренко (75 балів). Середній же результат за спеціальністю «Агроінженерія» склав 66 балів в діапазоні від 47 мінімальних. Найкращим результатом потішили Тарас Кордонський (87 балів) та Іван Сергійчук (85). 

     Студенти магістратури ННІ лісового та садово-паркового господарства на чолі з директором Петром Лакидою та обома заступниками директора Віктором Свинчуком та Олександром Соваковим за присутності начальника відділу магістерських програм Олени Колеснікової у складі 83 осіб спеціальностей «Садово-паркове господарство» пройшли тестування із середній балом – 19 (діапазон балів від 16 до 22), «Лісове господарство» пройшли тестування із середнім результатом − 16 балів (діапазон балів від 5-26), найкращі результати отримали Віктор Корець (26 балів) та Ярослав Хомич (25 балів), «Мисливське господарство» пройшли тестування із середнім балом – 11 (діапазон балів від 5 до 16). 

     Варто відзначити, що не дивлячись на пізню годину проведення тестування в позаурочний час згідно з графіком, втоми та розосередженості уваги не відчувалось! Зі слів студентів, їх стимулювала інтрига та злагоджена організація деканату факультету інформаційних технологій, служби проректора з навчальної і виховної роботи та деканатів усіх факультетів та дирекцій ННІ.
     Отже, оцінювання залишкових знань триватиме й далі. 

     Ми радо вітаємо кращих студентів, які показали високий рівень знань й бажаємо успіхів їх наступникам! 

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу,
Олена Колеснікова,
начальник відділу магістерських програм  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook