Представники приймальної комісії та деканату факультету аграрного менеджменту з профорієнтаційною метою відвідали батьківські збори 179 гімназії

2 березня 2017 року
Гімназія № 179, м. Київ

         1 березня 2017 року робоча група в складі відповідального секретаря приймальної комісії Віктора Шевчука та заступників декана факультету аграрного менеджменту взяли участь у батьківських зборах 179 гімназії м. Києва.

   Віктор Миколайович поінформував батьків та учнів 10 та 11 класів про особливості цьогорічного вступу, перелік конкурсних предметів, олімпіад та підготовчі курси на базі НУБіП України. Особливу зацікавленість батьків викликала інформація про строки прийому заяв та документів, вступних випробувань, конкурсного відбору та зарахування на навчання, а також значення вагових коефіцієнтів, які застосовуються при розрахунку конкурсного балу вступника.

У свою чергу, заступник декана Олександр Новак презентував батькам особливості навчання на факультеті аграрного менеджменту, акцентувавши увагу на співробітництві з провідними закордонними вузами, зокрема можливості отримати подвійні дипломи, пройти військову підготовку на базі університету з подальшим присвоєнням звання молодшого лейтенанта, наявність груп з англомовним навчанням та іншими перевагами. Вкінці він зазначив, що ще вчорашні учні 179 гімназії, а сьогодні вже студенти, обрали саме факультет аграрного менеджменту й паралельно здобувають освіту в університеті Фоджа (Італія).
Вкінці зустрічі для ознайомлення учням та батькам було залишено інформаційні матеріали про університет та факультет аграрного менеджменту зокрема.
Адміністрація факультету аграрного менеджменту висловлює вдячність директору 179 гімназії м. Києва, Ірині Львівні Чернілевській за можливість поспілкуватися з батьками та учнями.
Надіємося на подальшу співпрацю!!!
 
Людмила Денисенко, заступник декана

факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook