Студенти магістерської програми «Клітинні технології у ветеринарній медицині» ознайомилися з канцерогенами, класифікацією та основними ознаками злоякісних пухлин

1 березня 2017, 16:10

01.03.2017 у відбулась відкрита лекція доцента кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Кладницької Лариси Володимирівни з дисципліни «Онкологія і трансплантологія у ветеринарній медицині» для магістрів факультету ветеринарної медицини 2-го року навчання  з магістерської програми «Клітинні технології у ветеринарній медицині» на тему: «Канцерогени, класифікація та основні ознаки злоякісних пухлин».
На лекції були присутні завідувач кафедри Карповський В.І., заступник декана факультету Данідов В.Б., доцент кафедри Журенко О.В., ст. викладач кафедри Харкевич Ю.О. та відповідальна за проведення відкритих лекцій на факультеті ветеринарної медицини кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І.

Присутніми було відмічено, що лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням технічних засобів навчання, засобів унаочнення (цитологічні мазки-відбитки пухлин, цитологічні препарати культури клітин метастатичної карциноми Льюїс, цитологічні препарати культури стовбурових клітин мишей).

Під час презентації матеріалу лектор підтримував контакт з аудиторією, зміг зацікавити та активізувати роботу студентів-магістів. Тема лекції була актуальною, зміст включав сучасні наукові дані.

Д. Криворучко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook