Освітній проект в Україні - GoCamp

1 березня 2017 року

Шановні студенти!

Громадська ініціатива GoGlobal запрошує Вас приєднатись до найбільшого освітнього проекту в Україні - GoCamp! Це новий інноваційний формат безкоштовних пришкільних літніх таборів для вивчення англійської мови по всій Україні, де іноземні волонтери надихають дітей відкривати світ, знайомлять з особливостями своїх культур, досвідом і цінностями!

Ми запрошуємо Ваc допомогти Україні стати розвиненою країною з глобальними цінностями.

Кожен може стати волонтером, студент або пенсіонер, навіть вся родина з дітьми! Основними вимогами є вільне володіння англійською мовою і непереборне бажання змінити світ!

Волонтери проекту проведуть 3 тижні в українській школі. Вони будуть працювати з дітьми і допомагати їм опановувати компетенції та навички 21 століття, які необхідні для сучасного життя: критичне мислення, толерантність, громадянство і лідерство; розвивати міжкультурну комунікацію і розширювати світогляд; навчатимуть дітей думати нестандартно, виходити за рамки звичайних предметів і побачити зв'язок між різними явищами і об'єктами.

Волонтер стане наставником і другом для школярів і сприятиме розвитку нового покоління активних і свідомих громадян України з новим типом мисленням, які стануть лідерами, що розділяють сучасні цінності. Усі витрати волонтерів в Україні (проживання, орієнтаційний тренінг, переміщення) будуть покриті.

Нам потрібна ваша участь, щоб досягти амбітних цілей нашого проекту:

1) Розповсюдити інформацію про наш проект серед студентів-іноземців університету, іноземних партнерів та спільнот, поділитися нашим закликом в соціальних мережах (детальний опис проекту додається).

2) Розмістити інформаційні матеріали (афіша, флаєри) про можливість волонтерства на дошках оголошень для іноземних студентів вашого університету (матеріали та посилання на них додаються).

Корисні посилання:

Показується infographics_final_Smm.png

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook