Ректорат концентрує зусилля на профорієнтаційній роботі

27 лютого 2017 року

     27 лютого 2017 року відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на виконанні доручень ректора за минулий тиждень і плануванні роботи на поточний.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зазначив, що наразі триває активна фаза профорієнтаційної роботи. Усі сили мають бути спрямовані на рекламу університету, його можливостей в освітній і наукових сферах. В рамках цього заключені договори з рядом обласних телерадіокомпаній, зокрема з Черкаською, Херсонською та Кіровоградською. В ефірі цих телеканалів більше 10 разів буде транслюватися фільм про університет. На меті розширити географію покриття і на Житомирську, Київську, Полтавську, Сумську області. Особлива увага буде приділена підготовці і проведенню олімпіад для вступників. Окрім того, від сьогодні і протягом березня пройдуть зрізи знань для магістрів. 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ситуацію з ремонтними роботами в корпусах і гуртожитках. Наразі головними питаннями є ремонт дахів, які треба постійно підтримувати і після зими привести до ладу, а також благоустрій і озеленення території. Цього року частина клумб і ділянок буде закріплена за магістрами ННІ лісового та садово-паркового господарства, де вони зможуть реалізувати свої дипломні проекти на практиці.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Зокрема, Сергію Кваші - тримати на контролі профорієнтацію, підготувати план відзначення 119-річчя університету. Валерію Іщенку – економити енергоресурси, встановити лічильники в гуртожитку №4, активізувати ремонти в корпусі №2. 

     Ректорат розглянув також і інші питання життєдіяльності університету. 

 

Денис Рудень 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook