Робота з обдарованою молоддю – важливий напрямок профорієнтації

24 лютого 2017 року

23 лютого було проведено першу зустріч  з командою переможців, яку координує методист Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка Світлана Агапщук.

Зустріч розпочала з привітальним словом до переможців заступник декана факультету Юлія Рибалко, яка надала інформацію про сучасну матеріально-технічну базу університету, зокрема факультету захисту рослин,біотехнології та екології, про умови, які створюються для розкриття творчих і спортивних здібностей майбутніх абітурієнтів. Були також надані інформаційно-довідкові матеріали про університет та умови вступу на навчання у 2017 р. та невеличкі подаруночки від декана факультету.
Далі навчально–тренувальні збори продовжилися теоретичним інформаційним штурмом з різних напрямів сучасної екології, який підготували  викладачі кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності.
Завідувач кафедри професор Володимир Боголюбов познайомив учнів з методами моніторингу в екології, професор Михайло Стародубцев з проблемами водних та земельних ресурсів, професор Віталій Гайченко з питаннями радіаційної екології, доцент Олена Ракоїд з проблемами деградації грунтів та процесами опустелювання на державному та міжнародному рівнях. Учні активно сприймали інформацію, задаючи досить цікаві питання.
Пожвавленням в аудиторії було сприйнято інформацію студентів 4 курсу, напрям «Екологія», Дарини Сахно, Олександра Скопця та Харченка Антона, які познайомили учасників відбірково-тренувальних зборів з соціоекологічним напрямом в екології з доповіддю про значення біосферного заповідника, його структуру та біорізноманіття на прикладі Карпатського біосферного заповідника.
В кінці заняття учні отримали домашнє завдання у вигляді тестів, підготовлених доцентом Людмилою Соломенко, що допоможе їм в підготовці до наступного практичного заняття.  
 

Людмила Соломенко, керівник профорієнтаційного центру
 факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook