Робота наставників кафедри геодезії та картографії : працюємо планово

17 лютого 2017 року

Важливою складовою навчально-виховної роботи є розроблена і впроваджена система роботи кураторів академічних студентських груп. Завдання кураторів та наставників визначаються метою виховної роботи у вищій школі і характеризуються багатовекторністю напрямків, спрямованих на формування громадянських, соціально-культурних та професійних якостей майбутнього фахівця, залучення студентів до наукової роботи, творчої діяльності, до духовних надбань українського народу. Незаперечним є те, що робота куратора групи передбачає створення здорового морально-психологічного клімату в колективі, спонукає студентів до активної громадянської позиції, творчих ініціатив, протидії антисоціальним та антикультурним явищам; підтримує саморозвиток особистості, її самостійності. Робота кураторів і наставників студентських груп спрямована на реалізацію принципів гуманістичної педагогіки, допомогу у створенні в студентських групах атмосфери довіри, поваги як між студентами, так і між студентами та викладачами, співробітниками, контроль за навчальним процесом студентів, проведення виховної, культурно-просвітницької роботи, пропагування здорового способу життя тощо.

Основною організаційною формою роботи куратора зі студентською групою є кураторські години. Кураторські години є важливим чинником проведення інформаційної, адаптаційної, професійно-орієнтовної, виховної, культурно-просвітницької роботи в студентській групі.

14 і 15 лютого 2017р. була проведена зустріч кураторів, доцента кафедри геодезії та картографії, к.е.н. Кривов’яз Є.В. та асистента кафедри геодезії та картографії, к.е.н. Шевченка О.В. зі студентами першого курсу (скороченого терміну і другої групи) факультету землевпорядкування.

 


 


Під час зустрічі були обговорені такі важливі питання: умови проживання в гуртожитку; результати  та умови ліквідації заборгованостей зимової сесії.

Наставниками груп також була проведена робота, спрямована на формування здорового способу життя у студентів. Ця проблема є надзвичайно актуальною і важливою для молоді.

 

доцент кафедри геодезії та картографії  Євгенія Кривовʼяз

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook