Профорієнтаційна робота у січні 2017

17 лютого 2017 року
Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського продовжують проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Так, професор Балановська Тетяна Іванівна і доцент Троян Аліна Василівна провели профорієнтаційну роботу в Білоцерківських загальноосвітній школі № 20 та спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій; черкаському колегіумі «Берегиня» та  НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» с. Кортеліси імені Василя Корнелюка (Ратнівський р-н Волинської області). Відвідуючи м. Одесу, Троян Аліна Василівна провела профорієнтаційну роботу у загальноосвітніх школах № 103 та № 31.

     

У проведенні зазначеної профорієнтаційної роботи активну участь взяли  студентки 3 курсу 5 групи факультету аграрного менеджменту – Вікторія Хижняк і Юлія Горнік  та студентки 4 курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту – Ольга Божко, Ірина Вавілова і Віталіна Березинець.

   

  

Майбутні абітурієнти були проінформовані про діяльність Національного університету біоресурсів і природокористування України, переваги навчання та перелік спеціальностей. Старшокласників зацікавила інформація щодо можливості навчатися за державним замовленням та забезпечення студентів гуртожитками. Важливою для них була інформація про можливість проходження виробничої практики за кордоном та можливості безкоштовного паралельного навчання в університетах США, Європи, Японії з отриманням подвійних дипломів.

  

 

 

У кінці зустрічі зі школярами було проведено анкетування з метою отримання інформації щодо надання переваг майбутніх студентів при виборі спеціальностей.

 

   

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook