Україна – Польща: наукове партнерство з Поморською академією

17 лютого 2017 року

     У межах робочого візиту ректора Поморської академії в Слупську (Польща) професора Збігнєва Осадовського до НУБіП України відбулося засідання робочої групи з підготовки до Міжнародної науково-практичної конференції «Україна – Польща: стратегічне партнерство в системі геополітичних координат», яку від НУБіП України очолює декан гуманітарно-педагогічного факультету професор Василь Шинкарук.

Изображение

     Робоча група з підготовки до проведення конференції сформувала пленарне засідання, розглянула питання інформаційного супроводу конференції та низку інших організаційних питань. Крім того, опрацьовано понад 150 заявлених тем доповідей і поданих тез, хоча термін подання заявок на конференцію спливає тільки 01 березня 2017 року. Відзначено, що тематика конференції зацікавила широке коло фахівців різних галузей (істориків, політологів, педагогів, філософів, соціологів) із різних вишів України і Польщі, а також інших європейських країн. Закцентовано, що інформаційних лист конференції тощо підготовлено трьома мовами: українською, польською, англійською.

    Конференцію «Україна ‒ Польща: стратегічне партнерство в системі геополітичних координат» заплановано провести 16-17 березня 2017 року.

Світлана Харченко,
заступник декана
гуманітарно-педагогічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook