Зустріч співробітників кафедри патологічної анатомії доцентів Гаркуші С. Є. та Сердюкова Я. К. з випускниками школи № 65 міста Києва

15 лютого 2017, 12:00

15 лютого 2017 року доцентами кафедри патологічної анатомії факультету ветеринарної медицини Гаркушею С. Є. та Сердюковим Я. К. була проведена зустріч з випускниками спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 65 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов.


Співробітники розповіли учасникам зустрічі про  умови вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, та роздали оголошення про вступ і буклети, що розповідають про факультет ветеринарної медицини.

Учасники зустрічі переглянули фільм в якому докладно розповідалось про сьогодення НУБіП України, його історію, факультети та перспективи навчання.

Потім доценти кафедри патологічної анатомії Сердюков Я. К. та Гаркуша С. Є. за допомогою презентації показали переваги навчання саме на факультеті ветеринарної медицини. В кінці зустрічі доповідачами були дані відповіді на всі питання, що цікавили майбутніх абітурієнтів.
 

Доцент кафедри патологічної анатомії Гаркуша С.Є.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook