Студактив провів акцію з нагоди Дня усіх закоханих

15 лютого 2017 року

     14 лютого студактив факультетів аграрного менеджменту та економічного провів акцію з нагоди Дня усіх закоханих. Із самого ранку відвідувачів 10 корпусу зустрічали чарівні янголята. Кожен мав змогу отримати листівку з побажанням або передбаченням, а ще смачний подарунок на додачу. Для закоханих проводилась театралізована весільна церемонія з букетом для нареченої, фатою, келихами солодкої води, маршем Мендельсона і свідоцтвом про шлюб із печаткою студентської організації. До речі, кілька пар «молодят» познайомились власне за кілька хвилин до церемонії. Охочі залишали святкові побажання на стіні та отримували листівку в подарунок. Таємно закохані мали можливість анонімно залишити для об’єкта своїх симпатій валентинку. Студентська організація взяла на себе обов’язок доставити їх адресатам.

    

    

     Гостями святкового дійства стали також ректор Станіслав Ніколаєнко, проректор Вадим Ткачук, декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк.

    

     Студактив цього дня намагався створити атмосферу щастя і любові. І, здається, все вийшло. Свято, окутане різними легендами, нагадує нам кожного року, що, попри всі негаразди, у цьому світі все-таки є щось чарівне, незвичайне, і ім’я йому – любов. 

Світлана Люклянчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook